Belvízi és tengeri vitorlás és kisgéphajós oktatás

Kötélhajó Vitorlás és Kisgéphajós Iskola

Kedves Vitorlás és Vízi Sportok Rajongói!

Belvízi és tengeri vitorlás és kisgéphajós oktatás Szeretnénk meghívni Önöket egy kalandra, amely magával ragadó élményeket és új készségeket kínál! Csatlakozzanak hozzánk a vitorlás oktatás és vízi sportok világába, ahol garantáltan felejthetetlen pillanatokban lesz részük!

A belvízi és tengeri kishajóvezető tanfolyamunk lehetővé teszi, hogy megtanulják a hajók navigálásának alapvető csínját-bínját.

Tapasztalt oktatóink irányítása alatt elsajátíthatják a biztonságos hajózás alapjait, és megszerezhetik a megfelelő jogosítványt. Ez a tanfolyam kiváló lehetőség mindazoknak, akik szeretnének magabiztosan és felelősségteljesen vitorlázni vagy motorcsónakázni a belvizeken és a partmenti tengereken!

Vitorlás oktatás:

Álmodott már arról, hogy magabiztosan irányítsa a vitorlás hajót a szél játszi táncában? Tanfolyamainkon szakértő instruktoraink segítségével betekintést nyerhetnek a vitorlázás izgalmas világába!
Az önálló hajózásra készítjük fel Önöket!

Kisgéphajóvezető tanfolyam:
Ha inkább a motoros hajók világa vonzza Önöket, ne habozzanak csatlakozni kisgéphajóvezető tanfolyamunkhoz! Szerezzenek motorcsónakvezető (Hivatalosan: Kedvtelési célú kisgéphajó vezető) jogosítványt és fedezzék fel a folyóvizek rejtett zugait biztonságosan és magabiztosan!

Jetski vezetés:
A sebesség és izgalom szerelmeseinek kihagyhatatlan lehetőség a jetski vezetés! A nálunk megszerzett kisgéphajóvezető jogosítvány segítségével élvezhetik a vízen sikló száguldás örömét!

Tengeri kishajóvezető tanfolyam:
Álmodoznak arról, hogy hajót vezessenek a nyílt tengeren?
Tanfolyamainkon megtanulhatják a tengeri navigáció fortélyait és biztonságosan hajózhatják be a tengerkék végtelenséget!

Csatlakozzanak hozzánk, és fedezzék fel a víz varázslatos világát!
Legyen részese egy olyan közösségnek, ahol a vízi sportok szeretete és a tanulás öröme találkozik!

Várjuk Önöket szeretettel a Kötélhajó Vitorlás és Kisgéphajós Iskolában!

A vitorlás és kisgéphajós tanfolyamokon a hajós hagyomány szerint természetesen tegeződünk :)

Tisztelettel:
Kötél János
oktató, szkipper
Kötélhajó Vitorlás és Kisgéphajós Iskola

Érdeklődöm a kishajós jogosítványról


Tanfolyami tájékoztató >>